Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2023 17:10
Čas čtení 0:50
Veronika Dlesková

Owen Wilson se proměnil v ikonu dětství mileniálů. Podívej se na trailer k novému filmu

Owen Wilson se proměnil v ikonu dětství mileniálů. Podívej se na trailer k novému filmu
Zdroj: IFC Films/Trailer Screenshot
FILMY A SERIÁLY FILMY 2023 NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Herec Owen Wilson se ti představuje v nové roli. Ve filmu Paint na sebe vzal podobu malíře Boba Rosse. Ten se proslavil především svojí show The Joy of Painting, ve které v osmdesátých a devadesátých letech učil techniky krajinářské olejomalby.

Ve středu vyšel trailer k nejnovějšímu filmu Owena Wilsona Paint. Dlouho očekávaný snímek zamíří do amerických kin 7. dubna, jak uvádí Variety. Kdy se dostane na český trh, zatím není známo.


Ústřední postavou filmu je americký malíř Bob Ross, který se proslavil především díky show s názvem The Joy of Painting. V ní během půl hodiny učil základy krajinářské olejomalby. Videa se díky svému charakteristickému vizuálu i Rossově příznačné osobnosti stala známými po celém světě. 

Film Paint.
Film Paint. Zdroj: IFC Films/Trailer Screenshot

Ačkoliv podobnost mezi proslulým malířem a Owenem Wilsonem v novém filmu je očividná, protagonistou snímku je fiktivní postava jménem Carl Nargle, zdůrazňují LA Times. Není to poprvé, co produkční a distribuční společnost IFC Films, která za novým snímkem stojí, využila skutečné postavy k natočení hraného filmu. Jejich mockumentární série Documentary now byla parodií na slavné dokumenty nejen o umělcích.

Owen Wilson a Bob Ross.
Owen Wilson a Bob Ross. Zdroj: Screenshots/koláž

Děj filmu se točí kolem ústřední postavy Carla, nejlepšího vermontského malíře s úspěšnou televizní show a stálou fanouškovskou základnou. A hlavně pozornost přitahující trvalou. Zápletka filmu se přiostřuje, když Carlovi vstupuje do života kolegyně, která pro něj představuje dlouho chybějící konkurenci. Vyloučen ze středu pozornosti musí Carl najít krásu a smysl života ve světě kolem sebe.

Film Paint.
Film Paint. Zdroj: IFC Films/Trailer Screenshot

Kromě legendárního Owena Wilsona se ve filmu můžeš těšit i na filmově hvězdy, jako je Stephen Root nebo Wendi McLendon-Covey. 

Anketa:
Líbí se ti Owen Wilson jako Bob Ross?
Jasně!
Moc ne.
Jasně!
63 %
Moc ne.
38 %
Domů
Sdílet
Diskuse