Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
10. února 2023 7:20
Čas čtení 0:47

Pražští policisté zastřelili muže, který je ohrožoval sekerou

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Pražští policisté zastřelili muže, který je ohrožoval sekerou
Zdroj: Policie ČR

Život postřeleného muže nezachránilo ani okamžité poskytnutí první pomoci.

Pražští policisté ve čtvrtek večer vyjížděli do budovy v Poděbradské ulici v Praze 9, do níž se vloupal neznámý muž. Neuposlechl opakované výzvy a na zasahující policisty se rozběhl se sekerou v ruce. Hlídka proti muži použila zbraň. Ten i přes okamžitou první pomoc na místě zemřel, informuje na Twitteru Policie ČR.

9. února 2023 20:52 Čas čtení 0:22 Policie pátrá po třináctileté Nikole. Ve čtvrtek nastoupila na autobus a odjela neznámo kam Policie pátrá po třináctileté Nikole. Ve čtvrtek nastoupila na autobus a odjela neznámo kam

Pražští policisté ve čtvrtek večer zasahovali u budovy v Poděbradské ulici v Praze 9, do které se vloupal neznámý pachatel. Ten svíral v rukou sekeru, s níž se i přes opakované výzvy rozběhl na zasahující hlídku. Policisté neváhali a proti muži použili zbraň. Život pachatele nezachránila ani okamžitá první pomoc a svým zraněním na místě podlehl. 

„V současné chvíli se celým případem zabýváme, vyrozuměli jsme GIBS a veřejnost chceme uklidnit, že nikomu v okolí nehrozí žádné nebezpečí. Další informace poskytneme, jakmile to bude možné,“ napsala na Twitteru Policie ČR.

Případu se nyní ujala Generální inspekce bezpečnostních sborů.

Domů
Sdílet
Diskuse