Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2023 11:55
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Ben Affleck a Matt Damon riskují ve filmu Air svoji kariéru. Film ukáže, jak Nike uzavřelo smlouvu s Michaelem Jordanem

Ben Affleck a Matt Damon riskují ve filmu Air svoji kariéru. Film ukáže, jak Nike uzavřelo smlouvu s Michaelem Jordanem
Zdroj: Amazon Prime
FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK MATT DAMON
Uložit Uložené

Ben Affleck si ve filmu zahrál a ještě jej i režíroval. Premiéra proběhne v dubnu.

Studia Amazon Studios a Skydance Sports odhalila první trailer sportovního dramatu Air. To zobrazí příběh o tom, jak se Nike podařilo uzavřít smlouvu s Michaelem Jordanem, když ho ještě nikdo neznal, a jak jejich partnerství a tenisky Air Jordan navždy změnily historii sportu a sportovního průmyslu. Informuje o tom Vulture a Variety.

Doporučeno
4. část The Last of Us byla zatím nejslabší. Co skrývají nové postavy pod zemí? 4. část The Last of Us byla zatím nejslabší. Co skrývají nové postavy pod zemí? 7. února 2023 7:00

Hlavní postavou snímku bude Sonny Vaccaro, který dohodu připravoval také v reálném životě. Zahrál si ho Matt Damon. Spoluzakladatele Nike Phila Knighta si zase zahrál jeho celoživotní kamarád a blízký spolupracovník Ben Affleck, který snímek také režíruje. Samotný Michael Jordan údajně ve filmu vůbec nebude, ale důležitou roli bude mít jeho matka Deloris Jordan (Viola Davis), která bude bojovat za práva svého syna.

Film skloubí témata rodičovské lásky, sportovního byznys průmyslu a příběhu jednoho z nejslavnějších sportovců na světě. Kromě Afflecka a Damona si tam zahráli také Jason Bateman (Ozark), Chris Tucker (Křižovatka smrti) či Marlon Wayans (Scary Movie). Air se nejprve dostane do kin v dubnu a následně jej bude možné vidět na streamingové službě Amazon Prime Video.

Domů
Sdílet
Diskuse