Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
21. února 2023 19:21
Čas čtení 0:37

Marek Wollner nastupuje do deníku Forum 24

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Marek Wollner nastupuje do deníku Forum 24
Zdroj: Česká televize

Marek Wollner se v lednu po dlouhodobé spolupráci rozešel s Českou televizí. Bývalý šéfredaktor reportážní publicistiky čelil obvinění z nevhodného chování. Sám jej popírá. Od března nově nastupuje do vydavatelství FORUM 24.

Jedna z hlavních tváří televizní žurnalistiky Marek Wollner v úterý podepsala smlouvu s vydavatelstvím Forum 24. Od 1. března nastupuje jako hlavní editor politické sekce Týdeníku FORUM. Na svých webových stránkách o tom informovalo Forum 24. Následně to na Twitteru potvrdil ředitel vydavatelství 24 Pavel Šafr. 

Wollner pracoval v České televizi 24 let od roku 1999. Nejvíce si ho diváci pamatují jako redaktora a dramaturga pořadu Reportéři ČT. Působil také v pořadech Černé ovce nebo Bilance

V lednu letošního roku se proti Wollnerovi objevila obvinění z bossingu. Po vzájemné dohodě s vedením televize Wollner z ČT odešel. „Jakkoli nic nenaznačuje tomu, že by došlo ze strany Marka Wollnera k jednání, jež by neslo znaky trestného činu, vnímají v tuto chvíli obě strany ukončení spolupráce jako krok, který napomůže stabilizovat situaci v redakci a zastaví poškozování dobrého jména ČT,“ vyjádřila se k situaci Česká televize na svém twitterovém účtu.

O celé kauze si můžeš přečíst víc ve shrnujícím článku

Domů
Sdílet
Diskuse