Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2023 19:21
Čas čtení 0:44
Tereza Šnajdrová

Gorillaz vydali nové album Cracker Island. Fanoušci jsou nadšení

Gorillaz vydali nové album Cracker Island. Fanoušci jsou nadšení
Zdroj: Warner Bros./volně k použití
HUDBA HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Britská alternativní kapela Gorillaz v pátek vydala nové album Cracker Island. Najdeš na něm desítku skladeb a hvězdné kolaborace.

Britská alternativní kapela Gorillaz vznikla v roce 1998 a během 22 let vydala sedm studiových alb. Tento pátek pak přihodila další – desku s názvem Cracker Island. Ta sestává z 10 skladeb, hvězdných kolaborací a fanoušci*fanynky jsou nadšení. Cracker Island je prý nejpříjemnější deska, kterou kdy kapela vydala, příjemně plyne a celá se nese v indie-rockových vlnách.

Doporučeno
Český hudební trh je přidušený, bojí se dát šanci něčemu novému, říká kapela Vesna reprezentující Česko na Eurovizi (Rozhovor) Český hudební trh je přidušený, bojí se dát šanci něčemu novému, říká kapela Vesna reprezentující Česko na Eurovizi (Rozhovor) 21. února 2023 11:00

Gorillaz se po těch letech od vydání alba Song Machine, Season One: Strange Timez hlásí znovu o slovo. Tentokrát s deskou Cracker Island, která je složená z 10 songů, jejichž poslech ti zabere něco málo přes 37 minut. 

Britští muzikanti se vrací ke kořenům, fanouškům*fanynkám servírují desku, která je skvěle vyvážená, neobsahuje přehršel kolaborací a během jejího poslechu budeš mít pocit, jako bys plul*a na vlně chillu, relaxu a příjemného indie-rocku se špetkou synthu. Deska Cracker Island je lehká, čistá, příjemná a fanoušci*fanynky jsou nadšení. 

Otvírací song Cracker Island s Thundercat svým groovem připomíná Daft Punk, New Gold s Tame Impalou tě přinutí vibovat na vlně radosti a Tormanta s Bad Bunnym tě zavede do Karibiku, kde v dáli uslyšíš zvuky reggaetonu. My jsme z alba nadšení, a ty?

Anketa:
Jak se ti deska líbí?
Je skvělá, okamžitě si ji ukládám.
Pár dobrých songů si tam vyberu, je dobrá.
Vůbec to není šálek mého čaje. 
Je skvělá, okamžitě si ji ukládám.
63 %
Pár dobrých songů si tam vyberu, je dobrá.
13 %
Vůbec to není šálek mého čaje. 
25 %
Domů
Sdílet
Diskuse