Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
25. února 2023 9:14
Čas čtení 0:47

Řidič v Praze po záchvatu křečí srazil tři chodce, pak narazil do budovy

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Řidič v Praze po záchvatu křečí srazil tři chodce, pak narazil do budovy
Zdroj: Policie ČR

V sobotu kolem jedné hodiny ráno zasahovala policie u nehody v pražské Jugoslavské ulici. Řidič nejspíše kvůli křeči srazil tři chodce, nikdo není v ohrožení života. Případem se dále zabývají kriminalisté.

Kolem dnešní jedné hodiny ranní zasahovala policie společně s hasiči a záchrannými složkami u nehody v pražské Jugoslávské ulici u I. P. Pavlova. Tu nejspíše zapříčinil řidič, který vlivem zdravotní indispozice srazil tři chodce. Následně narazil do budovy, uvedla Policie ČR prostřednictvím Twitteru. Situaci dále řeší kriminalisté.

Mezi zraněnými bylo celkem pět osob. Dva lidé z osobního auta a tři sražení chodci. Nikdo nebyl v ohrožení života, všichni byli při vědomí. Řidič byl po záchvatu křečí, uvedla Zdravotnická záchranná služba hl. m. Prahy na Twitteru. Jeden z chodců utrpěl úraz hlavy a dolních končetin, zbylí mají lehčí poranění.

23. dubna 2024 9:12 Čas čtení 5:39 Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu Odmaturuj z matematiky: Tohle všechno bude v testu

Aktualizace 26. 2. –⁠ V souvislosti s nehodou vznikla internetová petice, která volá po lepší ochraně chodníků a pěších zón v Praze, především v okolí zastávky I. P. Pavlova. Místo by podle autora petice mělo být zabezpečeno bariérou, která dokáže zastavit i auto jedoucí vysokou rychlostí, aby se podobným a případným dalším nehodám dalo předejít.

Domů
Sdílet
Diskuse