Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2023 15:23
Čas čtení 1:01
Vojtěch Vanda

Banger s Mišíkem a Barracudou míří na Netflix

Banger s Mišíkem a Barracudou míří na Netflix
Zdroj: Bontonfilm
FILMY A SERIÁLY ADAM MIŠÍK ČESKÉ FILMY NETFLIX SERGEI BARRACUDA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Po filmu Il Boemo se na Netflixu objeví i oblíbená novinka režiséra Adama Sedláka.

Autentická generační výpověď natočená na iPhone našla cestu až na Netflix. Loňský Banger v hlavní roli s Adamem Mišíkem a Marsellem Bendigem, se od 1. března objeví na Netflixu. Informoval o tom Mišík na Twitteru. Pouliční příběh o tom, jak chce drogový delaer nahrát nejlepší skladbu, zaznamenal po své podzimní premiéře mezi českým publikem velký úspěch.

Doporučeno
RECENZE: Banger s Mišíkem a Barracudou má potenciál stát se fenoménem RECENZE: Banger s Mišíkem a Barracudou má potenciál stát se fenoménem 14. července 2022 7:00

A když mluvíme o tom, že jde o autentickou výpověď, myslíme to vážně. Ve snímku si zahrál totiž i ostravský rapper Sergei Barracuda, který držel autenticitu na nejvyšší úrovni. „Přečetl jsem si scénář a trochu jsme ho upravili. Pár věcí jsme vyškrtali, doplnil jsem nějaké hlášky, napsal jsem Adamovi jeho rapové hlášky,“ komentoval Barracuda, který ve filmu hraje sám sebe jako jednu z hlavních rolí.

Kromě toho zde také uvidíš Annu Fialovou, Pavla Novotného, Jana Révaie nebo pornoherečku Stacy Cruz.

Film vyšel již 22. září a my jsme se byli podívat na jeho premiéru. „Banger je balzám na duši pro mladého člověka prahnoucího po autentickém filmovém prožitku. Adam Sedlák dostal do kin snímek, který je oknem do života dospívajících a mladých dospělých Pražanů a Pražanek, promlouvá k nim jazykem, jenž je pro ně přirozený, a nepůsobí přitom trapně,“ uvedl v následné recenzi editor Adam Smeták.

„Nejde o ‚produkt cílící na mladé‘, jenž často vzniká pod taktovkou lidí, kteří nemají nejmenší tušení, jak současná mládež skutečně žije. Režisér Sedlák zjevně není člověk, který by život naší generace zkoumal zpovzdálí, ale sám je součástí komunity, nebo jí přinejlepším víc než dobře rozumí,“ dodal Smeták, jehož dojmy z filmu si můžeš přečíst zde.

Domů
Sdílet
Diskuse