Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
27. února 2023 16:33
Čas čtení 1:24

Bývalý český reprezentant ve fotbale je nezvěstný. Dluží desítky milionů korun, nikdo neví, kde je

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
Bývalý český reprezentant ve fotbale je nezvěstný. Dluží desítky milionů korun, nikdo neví, kde je
Zdroj: ČTK/Paprskář Pavel

Fotbalista Adam Hloušek, který ještě donedávna brázdil trávníky polské Legie Varšava, se dnes fotbalu nevěnuje. Jeho nynější zaměstnavatel ze Zlína netuší, kde se fotbalista nachází.

Česká fotbalová liga řeší skandál. Jeho hlavním aktérem je fotbalista Adam Hloušek, momentálně člen týmu prvoligového Zlína, po kterém se slehla zem. Informuje o tom web Sport.cz a iRozhlas. Bývalý reprezentační obránce byl dlouhodobě zraněný, nicméně nyní, kdy by se měl s týmem zapojit do boje o záchranu ligy, se nehlásí. 

Jenže to není jediný problém, který se Hlouška týká. Údajně má dlužit přes dvacet milionů korun svým bývalým spoluhráčům, pročež měl na sebe podat insolvenční návrh.

13. února 2023 19:39 Čas čtení 1:45 „Máš naši podporu, Jakube.“ Na fotbalistův coming out reagují kluby i světová média „Máš naši podporu, Jakube.“ Na fotbalistův coming out reagují kluby i světová média

„Teď ani nevím, kde Hloušek je. Jestli na marodce nebo v Brazílii na pláži. Od té doby ho někdo hledá, a já to nejsem. Touto cestou ho pozdravuju,“ uvedl s notnou dávkou ironie zlínský kouč Pavel Vrba na adresu Hlouška po sobotním ligovém střetnutí Zlína se Spartou.

Hloušek se u týmu z východu Moravy totiž hlásil naposledy na začátku zimní přípravy v únoru, takže s ním trenér nemůže počítat. Jenže fotbalista má k tomu ještě finanční problémy. Čtyřiatřicetiletý bývalý hráč Norimberku nebo Kaiserslauternu dnes dluží přes 20 milionů korun a sám na sebe podal insolvenční návrh. Největší částku, tedy přes 7,6 milionu korun, dluží Ondřeji Čelůstkovi ze Sparty Praha. Navíc to není jediný fotbalista, kterému dluží.

Velkou částku si půjčil i od svého bývalého spoluhráče z Legie Varšava Kaspera Hämäläinena, v přepočtu 5,3 milionu korun. Celkem 332 tisíc korun dluží útočníku Bohemians Tomáši Necidovi a současnému hráči druholigového Táborska Michalu Bezpalcovi dluží 46 tisíc korun. Věřiteli jsou však i bankovní a nebankovní společnosti.

Zlín Nezlín

Hloušek by si měl plnit své momentální pracovní povinnosti ve Zlíně, jelikož jej zaměstnává Trinity Zlín. Podle insolvenčního návrhu mu zaměstnavatel vyplácel do loňského září částku 96 800 korun. Od té doby však dostává pouze 12 tisíc korun.

29. března 2024 9:00 Čas čtení 3:41 „Viděl jsem, jak převáží bedny plné jantaru.“ Legendární jantarová komnata se možná nachází u českých hranic „Viděl jsem, jak převáží bedny plné jantaru.“ Legendární jantarová komnata se možná nachází u českých hranic

Fotbalista trápícímu se klubu svými výkony úplně nepomohl. Dlouhodobě zraněný je od dubna minulého roku, kdy naposledy nastoupil v zápase s Jabloncem. Mezitím nastoupil pouze ke třem zápasům, z nichž celý odehrál pouze pohárový zápas se Startem Brno v září 2022.

Klub mu tak před začátkem roku pozastavil smlouvu, kterou měl platnou do konce sezóny. Zlín údajně o jeho problémech věděl, ale vzhledem k jejich citlivosti je nechtěl komentovat do médií.

Domů
Sdílet
Diskuse