Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
2. března 2023 17:45
Čas čtení 0:28

Pastrňák prodloužil smlouvu v NHL. Stal se šestým nejlépe placeným hráčem v historii

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Pastrňák prodloužil smlouvu v NHL. Stal se šestým nejlépe placeným hráčem v historii
Zdroj: Getty Images/Maddie Meyer

Hokejista David Pastrňák prodloužil smlouvu u Boston Bruins, která mu měla končit letos v létě. S vedením se domluvil na působení v týmu na dalších osm let, a stal se tak jedním z nejlépe placených hráčů NHL v historii.

Ve čtvrtek podepsal Pastrňák smlouvu s vedením svého současného klubu Boston Bruins, která mu za osm let vydělá 90 milionů amerických dolarů. S průměrným platem 11,25 milionu dolarů za sezónu se tak stal šestým nejlépe placeným hráčem v historii NHL. Pomyslnou tabulku vede kanadský obránce Shea Weber se sumou 110 milionů dolarů. 

2. března 2023 6:00 Čas čtení 16:10 Měsíc jsem byla na minimální mzdě. Takto se v Praze (ne)žije s tisícovkou na týden Měsíc jsem byla na minimální mzdě. Takto se v Praze (ne)žije s tisícovkou na týden

Šestadvacetiletý útočník je po 60 startech v tomto ročníku lídrem Bostonu v gólech, nahrávkách i bodech. Bruins, ve kterém působí i čeští útočníci David Krejčí, Pavel Zacha a Tomáš Nosek a obránce Jakub Zbořil, je momentálně lídrem celé NHL. 

Domů
Sdílet
Diskuse