Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková
2. března 2023 18:26
Čas čtení 0:38

Policista omylem vystřelil během besedy ve školce. Nikdo nebyl zraněn

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policista omylem vystřelil během besedy ve školce. Nikdo nebyl zraněn
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Během besedy v mateřské škole na Přerovsku došlo ve čtvrtek k náhodnému výstřelu ze služební zbraně jednoho z policistů. Při incidentu nebyl nikdo zraněn a událostí se začal zabývat odbor pro vnitřní kontrolu.

Jeden z policistů, který se účastnil čtvrteční besedy v mateřské škole na Přerovsku, během manipulace se služební zbraní náhodně vystřelil. Na Twitteru to oznámila Policie ČR a následně se za chybu kolegy omluvila. 

Podle ČTK se besedy účastnilo dvanáct předškoláků a k incidentu došlo až po přednášce. Policejní mluvčí Miluše Zajícová upřesnila, že se událost stala ve čtvrtek dopoledne, více informací zatím sdělit nechtěla. 

27. února 2023 7:30 Čas čtení 4:41 Méně práce za stejnou výplatu? Čtyřdenní pracovní týden měl v Británii úspěch, Česko na to prý není připraveno Méně práce za stejnou výplatu? Čtyřdenní pracovní týden měl v Británii úspěch, Česko na to prý není připraveno

O incidentu bylo informováno i vedení města, které se k celé věci vyjádřilo na svých webových stránkách„Při této politováníhodné situaci nedošlo ke zranění žádné osoby, policie událost řeší,“ uvedl přerovský radní pro školství Michal Zácha (ODS). O incidentu byl informován také primátor města Petr Vrána (ANO), který událost projednal s ředitelem policejního Územního odboru Přerov Martinem Crhou.

Domů
Sdílet
Diskuse