Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
3. března 2023 11:37
Čas čtení 0:58

VIDEO: Hasiči při požáru bytu v Praze oživovali dva psy

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Hasiči při požáru bytu v Praze oživovali dva psy
Zdroj: Twitter/Hasiči Praha

Za požárem bytu stála technická závada.

Pražští hasiči ve čtvrtek večer zasahovali u požáru bytu v ulici Jana Přibíka. V zasaženém bytě našli dva psy. Ačkoli zavolali veterináře a sami na místě zahájili resuscitaci, zvířata se zachránit nepodařilo.

Varování před citlivým obsahem: Článek obsahuje videozáběry se zvířaty, které mohou být znepokojující.
11. února 2023 12:46 Čas čtení 0:55 Samice gibona z japonské zoo otěhotněla, přestože v kleci žije sama. Ošetřovatelé konečně zjistili, kdo je otcem Samice gibona z japonské zoo otěhotněla, přestože v kleci žije sama. Ošetřovatelé konečně zjistili, kdo je otcem

Náročná noc pražských hasičů

„V ulici Jana Přibíka zasahujeme u požáru bytu. Z něho jsme zachránili dva psy, které oživujeme, a čekáme na příjezd veterináře,“informovali prostřednictvím Twitteru hasiči ve čtvrtek krátce po sedmé hodině večer.

Jen o pár minut později aktualizovali informace, že oheň dostali pod kontrolu. „Požár je uhašen, odvětráváme byt a chodbu domu. Stále resuscitujeme oba psy a čekáme na veterinární službu,“napsali

Navzdory velkému úsilí požárníků zvířata zemřela. „Oba psy jsme předali veterináři, i přes veškerou snahu se nám je nepodařilo zachránit,“ informovali. V pátek ráno doplnili, že za požárem bytu stála technická závada.

25. února 2023 10:00 Čas čtení 6:52 Češi a Češky se svlékají a skoro nazí chodí na vrchol Sněžky. Zažívají sněhové vánice nebo −13 stupňů Češi a Češky se svlékají a skoro nazí chodí na vrchol Sněžky. Zažívají sněhové vánice nebo −13 stupňů

O něco později vyjížděli pražští hasiči ještě k dalšímu požáru. K tomu došlo v ulici Jana Želivského na Žižkově. Požár se podařilo dostat pod kontrolu krátce před půl desátou. „Na místo vyjel speciál Fenix, inspektor a posádka záchranářů. V naší péči je jedna osoba, u které měříme hladinu oxidu uhelnatého,“informovala pražská záchranná služba a doplnila, že žena ve věku sedmdesáti let byla k dalšímu vyšetření transportována do Fakultní nemocnice Královské Vinohrady.

Domů
Sdílet
Diskuse