Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
4. března 2023 9:30
Čas čtení 0:36

Zemřel Tom Sizemore ze Zachraňte vojína Ryana, bylo mu 61 let

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Zemřel Tom Sizemore ze Zachraňte vojína Ryana, bylo mu 61 let
Zdroj: Dreamworks Pictures

V pátek 3. března zemřel americký herec Tom Sizemore. Bylo mu 61 let. Od února byl v kómatu kvůli mozkovému aneurysmatu.

Zemřel Tom Sizemore, bylo mu 61 let. Podle informací The Guardian to potvrdil jeho manažer. Herec se objevil ve filmech Zachraňte vojína Ryana nebo Nelítostný souboj. Role ztvárňoval především v akčních kouscích.

„S velkým smutkem a zármutkem vám musím oznámit, že herec Thomas Edward Sizemore zemřel pokojně v nemocnici ve spánku,“ uvedl Charles Lago, hercův zástupce. Zároveň dodal, že rodina stála Sizemorovi po boku.

Sizemore byl od února v kómatu

Herec měl 18. února mozkové aneurysma, po kterém ležel v kómatu na jednotce intenzivní péče. O deset dnů později lékaři rodině doporučili zvážení rozhodnutí o ukončení života. Lago také sdělil, že si hercovi synové žádají respektování soukromí. „Byl větší než život. Můj život ovlivnil víc než kdokoli jiný, koho znám,“ vyjádřil se bratr zesnulého Paul Sizemore, píše BBC.

V Zachraňte vojína Ryana z roku 1998 si zahrál po boku Toma Hankse. Hercův život mimo jiné provázela drogová závislost, o které psal i v autobiografii. 

Domů
Sdílet
Diskuse