Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radka Klučárová TASR
4. března 2023 10:51
Čas čtení 0:41

VIDEO: Takto se Lavrovovi vysmál plný sál, když prohlásil, že Ukrajina zaútočila na Rusko. Z Moskvy chtěl udělat oběť Západu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Takto se Lavrovovi vysmál plný sál, když prohlásil, že Ukrajina zaútočila na Rusko. Z Moskvy chtěl udělat oběť Západu
Zdroj: Twitter

Na mezinárodní konferenci The Raisina Dialogue Lavrov prohlásil, že se Rusko snaží zastavit válku, kterou vyvolala Ukrajina napadením Ruska.

Na mezinárodní konferenci The Raisina Dialogue v Indii ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov prohlásil, že se Moskva snaží zastavit válku, kterou vyvolala Ukrajina napadením Ruska. V tom momentě publikum v sále vybuchlo smíchy. Informuje o tom TASR a Newsweek.


Lavrov se v Indii účastní summitu nejrozvinutějších ekonomik světa G20, kde se mimo jiné setkal i s americkým ministrem zahraničních věcí Antonym Blinkenem. Ten ho vyzval k ukončení války na Ukrajině.

4. března 2023 8:31 Čas čtení 0:59 VIDEO: Rus vypekl s příznivci Putina na protestu v Bratislavě. „Sláva Ukrajině,“ zakřičel, když si je získal na svou stranu VIDEO: Rus vypekl s příznivci Putina na protestu v Bratislavě. „Sláva Ukrajině,“ zakřičel, když si je získal na svou stranu

Lavrov a Blinken vedli asi desetiminutový rozhovor

„Ruskému ministrovi zahraničních věcí jsem řekl to, co jsem já a mnozí jiní řekli minulý týden v Organizaci spojených národů – skončete tuto agresivní válku, zapojte se do smysluplné diplomacie, která dokáže vyprodukovat spravedlivý a trvalý mír,“ řekl Blinken reportérům po setkání v indickém Novém Dillí.

 
Šlo o první setkání Lavrova s ​​Blinkenem od začátku invaze na Ukrajinu, přičemž nebylo předem plánováno. Podle amerických zdrojů si Blinken a Lavrov povídali zhruba 10 minut.

Domů
Sdílet
Diskuse