Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2023 13:22
Čas čtení 0:33
Martin Adam Pavlík

Billie Eilish si z mobilu vymazala všechny sociální sítě. Už ji unavovalo, co tam viděla

Billie Eilish si z mobilu vymazala všechny sociální sítě. Už ji unavovalo, co tam viděla
Zdroj: FilmMagic/Rodin Eckenroth
OSOBNOSTI BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Americká zpěvačka se rozhodla pro radikální krok.

Jednadvacetiletá americká zpěvačka Billie Eilish v podcastu Conan O’Brien Needs a Friend prozradila, že si z mobilu vymazala všechny sociální sítě a nesleduje je, protože už byla unavená z toho, co tam viděla.


Videa, kde byla kritizována či urážena, se jí prý až příliš dostala do hlavy a začala ji ovlivňovat a znechucovat. S O'Brienem se shodli, že jí sociální sítě vůbec nepomáhaly v kreativitě. Myslí si, že jí tento digitální detox může pomoci i v jiných oblastech než jen v tvorbě.

Doporučeno
Billie Eilish: Život s Tourettovým syndromem je vyčerpávající, smích lidí mě uráží Billie Eilish: Život s Tourettovým syndromem je vyčerpávající, smích lidí mě uráží 25. května 2022 8:21


Uvedla ale, že to pro ni nebylo snadné rozhodnutí, jelikož se považuje za dítě internetu a díky němu se také zviditelnila a později stala celosvětovou hvězdou.


Dnes je držitelkou několika cen Grammy, a dokonce také Oscara za nejlepší originální píseň k filmu. Ocenění získala za skladbu No Time To Die, která zazněla ve stejnojmenné bondovce z roku 2021.

Doporučeno
Billie Eilish by si ráda zahrála v seriálu Euphoria, přiznala v rozhovoru Billie Eilish by si ráda zahrála v seriálu Euphoria, přiznala v rozhovoru 2. prosince 2022 9:04
Domů
Sdílet
Diskuse