Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2023 12:39
Čas čtení 1:10
Tereza Šnajdrová

Tyga randí s rockerkou Avril Lavigne. Vztah je prý zatím neformální

Tyga randí s rockerkou Avril Lavigne. Vztah je prý zatím neformální
Zdroj: Wikimedia Commons/Frank Schwichtenberg/volně k užití / TASR/AP
OSOBNOSTI HUDBA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Avril Lavigne byla jen před pár měsíci zasnoubená s americkým zpěvákem Modem Sunem, který v létě vystoupí v Česku.

Rockerka Avril Lavigne již netvoří pár se svým kolegou z branže Modem Sunem. Jak zjistil magazín People, Avril Lavigne našla jen pár týdnů po rozchodu novou lásku – rappera Tygu. Avril Lavigne a Tyga byli v pondělí vyfotografováni, jak se líbají na pařížském týdnu módy, píše Page Six.

Doporučeno
Jsme jako superhrdinky. Clark Kent je Supermanem také jen tehdy, když si oblékne kostým, říká drag queen Alyssa Edwards (Rozhovor) Jsme jako superhrdinky. Clark Kent je Supermanem také jen tehdy, když si oblékne kostým, říká drag queen Alyssa Edwards (Rozhovor) 7. března 2023 6:00

Podle zdroje blízkého zpěvačce je vztah zatím neformální. „Je to velmi nové, velmi neformální,“ řekl zdroj. „Tyga a Avril se zatím poznávají,“ dodal.

Pár byl již minulý týden viděn, jak společně přijel na večírek Leonarda DiCapria v restauraci Kùkù v Paříži. Před měsícem byla dvojice zase viděna, jak večeří v Nobu. Tehdy však zdroj blízký zpěvačce uvedl, že se jedná pouze o přátelskou schůzku. „Avril a Tyga jsou přátelé, nic víc. Na rozchodu s Modem Sunem se nepodílela žádná třetí strana,“ uvedl zdroj. 

Mod Sun vystoupí v Česku

Avril Lavigne jen před pár týdny ukončila vztah se svým kolegou z branže, který si říká Mod Sun. Dvojice byla dokonce necelý rok zasnoubená. „Avril a Mod Sun byli poslední dva měsíce spolu a zase od sebe. Nyní už párem nejsou,“ potvrdilo zpěvaččino okolí. 

Doporučeno
VIDEO: Emily Ratajkowski přišla na přehlídku Loewe oblečená jen v květu anturie VIDEO: Emily Ratajkowski přišla na přehlídku Loewe oblečená jen v květu anturie 4. března 2023 17:51

„Během jednoho týdne se úplně změnil celý můj život... Všechno má ale svůj důvod. Budu mít hlavu vzhůru a budu poslouchat své srdce, i když se cítím zlomený,“ napsal zpěvák na Instagramu a poděkoval svým přátelům, kteří při něm stojí. Dodal, že veškerou svou pozornost bude nyní věnovat turné. 

V rámci turné přijede Mod Sun také do Česka. V pátek 9. června vystoupí na festivalu Rock for People v Hradci Králové, který letos do Česka přiveze opravdové velikány. Návštěvníci*návštěvnice se mohou těšit na vystoupení kapel Slipknot, The 1975, Muse, na Machina Gun Kellyho a další desítky kapel.

Doporučeno
Metronome festival nabídne dvakrát více koncertů než loni. Odhalil i nová jména Metronome festival nabídne dvakrát více koncertů než loni. Odhalil i nová jména 6. března 2023 14:27
Domů
Sdílet
Diskuse