Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2023 15:44
Čas čtení 1:24
Ilona Hobzová

Hugh Jackman se připravuje na roli Wolverina. Neuvěříš, kolik kalorií denně sní

Hugh Jackman se připravuje na roli Wolverina. Neuvěříš, kolik kalorií denně sní
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY HUGH JACKMAN ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Snímek Deadpool 3 se v kinech objeví na podzim 2024.

Australský herec Hugh Jackman je v pořádném wolverinovském módu. Na sociálních sítích sdílel fotografie svého stravovacího plánu, který dodržuje kvůli přípravě na roli Wolverina ve snímku Deadpool 3, v němž se objeví po boku Ryana Reynoldse. Podle fotografií herec denně zkonzumuje více než osm tisíc kalorií. 

Herec se omluvil všem vegetariánům 

Jackmanův denní jídelníček zahrnuje okounka (2000 kalorií), lososa z Patagonie (2100 kalorií), dva kuřecí hamburgery (každý zhruba 1000 kalorií) a dvě hovězí svíčkové (každá 1100 kalorií), dohromady tedy spořádá více než osm tisíc kalorií. Jen pro představu: herec Jonathan Majors musel kvůli roli kulturisty ve filmu Magazine Dreams (2023) sníst šest tisíc kalorií. 

Jestli mají bohové něco společného s kuřaty, mám problém.

„Zvětšování objemu. Jeden den v životě. Děkuji šéfkuchaři Mariovi, že mi pomáhá zůstat zdravý a řádně živený, zatímco se stávám Wolverinem. Znovu,“ napsal ke svému jídelníčku Jackman.

I Jackman ještě v lednu říkal, že plánuje jíst okolo šesti tisíc kalorií denně. Tehdy jedl za den okolo 4500 až 5000 kalorií. Jenže osmkrát týdně hrál také v muzikálu na Broadwayi, čímž velké množství kalorií spálil. Musel tak přidat na kaloriích. Čemu se chce herec vyhnout, jsou steroidy. Na začátku roku uvedl, že přestože si příprava Wolverina vybírá na jeho těle daň, k braní něčeho takového by se prý nikdy neuchýlil. 

Doporučeno
Velká svalová lež: Jak filmy způsobují mužům poruchy příjmu potravy Velká svalová lež: Jak filmy způsobují mužům poruchy příjmu potravy 30. ledna 2023 8:30

„Ne, prostě jsem na to šel postaru,“ odmítl herec, že by kdykoli bral steroidy. „A řeknu vám, že jsem snědl hrozně moc kuřat, takže se moc omlouvám všem veganům a vegetariánům a kuřatům na světě. U nich teď asi nemám dobrou karmu. Jestli mají bohové něco společného s kuřaty, tak mám problém,“ dodal.

Režie Deadpoola 3 se ujal Shawn Levy, který stojí například za projekty Black Adam nebo The Free Guy. Jackman už dříve prozradil, že Ryan Reynolds ho přemlouval téměř dennodenně několik let. Toužil po týmovce Deadpool a Wolverine, ale Jackman se na to necítil. Nakonec se rozhodl do toho jít a na dvojici se můžeme těšit na podzim příštího roku. 

Domů
Sdílet
Diskuse