Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2023 18:28
Čas čtení 1:00
Ilona Hobzová

Nový rekord pro The Last Of Us. Osmou epizodu si pustilo přes 8 milionů diváků

Nový rekord pro The Last Of Us. Osmou epizodu si pustilo přes 8 milionů diváků
Zdroj: HBO Max
ZAHRANIČÍ HBO SERIÁLY THE LAST OF US ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Další nárůst očekávají média u poslední epizody.

The Last Of Us, v současnosti zřejmě nejpopulárnější seriál, dosáhl na nový rekord. Konkrétně předposlední epizoda When We Are in Need (V časech nouze), kterou si v době nedělní premiéry pustilo 8,1 milionu diváků, a to napříč lineárním vysíláním a platformou HBO Max. 

Pozitivní recenze ze všech stran

Podle společnosti Warner Bros. Discovery se tak osmý díl stal dosud nejsledovanějším dílem série. Předtím tento titul patřil 4. epizodě, kterou si v době premiéry pustilo 7,5 milionu diváků. Od prvního dílu tak došlo k nárůstu sledovanosti o celých sedmdesát čtyři procent. 

Zájem o The Last Of Us roste a seriál sledující osudy Joela a Ellie se po spin-offu Hry o trůny s názvem House of the Dragon stal druhým nejúspěšnějším debutem HBO. Lednovou premiéru si nenechalo ujít 4,7 milionu diváků. Druhou epizodu už sledovalo 5,7 milionu diváků, což je podle serveru Variety největší nárůst sledovanosti mezi úvodní a druhou epizodou v historii HBO

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Pubity (@pubity)

Vzhledem k neustále rostoucí sledovanosti seriálu se zdá, že dalšího maxima dosáhne první série už tuto neděli, kdy má premiéru poslední, devátý díl. Očekává se ale, že část diváků může postapokalyptický seriál ztratit kvůli 95. ročníku předávání Oscarů, které se bude vysílat současně s debutem epizody. Podobně tomu bylo i u čtvrtého dílu, během jehož premiéry se vysílaly ceny Grammy.

Doporučeno
KVÍZ: Znáš dobře filmy a seriály z vodního a vodáckého prostředí? KVÍZ: Znáš dobře filmy a seriály z vodního a vodáckého prostředí? 22. března 2024 8:00

Pozitivní reakce sklízí The Last Of Us ze všech stran. Seriál překvapil kritiky i fanoušky herní předlohy. Už v lednu společnost HBO potvrdila, že chystá druhou sérii. K tomuto rozhodnutí stačila sledovanost prvních dvou epizod.

Domů
Sdílet
Diskuse