Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2023 12:45
Čas čtení 0:35
Radim Šlechta

„Kardashianky“ se na největší módní akci už možná nepodívají, i když minulý rok zazářily. Komu jsou trnem v oku?

„Kardashianky“ se na největší módní akci už možná nepodívají, i když minulý rok zazářily. Komu jsou trnem v oku?
Zdroj: Getty Images/Marc Piasecki
NEWS KANYE WEST KIM KARDASHIAN KOURTNEY KARDASHIAN
Uložit Uložené

Organizátor Met Gala podle serveru Page Six omezuje výběr hostů, dovnitř se možná nepodívá ani slavná rodina Kardashianových.

Rodina Kardashianových minulý rok plnila titulní strany po účasti na prestižním módním večírku Met Gala. Nyní to ale vypadá, že její slávě odzvonilo. Podle bulvárního plátku The Sun pozvánku na nadcházející květnovou akci nedostane.

Doporučeno
Móda, šperky či nábytek: Prohlédni si nejlepší designové kousky z rukou Češek a Čechů. Utkají se o prestižní cenu Móda, šperky či nábytek: Prohlédni si nejlepší designové kousky z rukou Češek a Čechů. Utkají se o prestižní cenu 2. března 2023 13:30

Podle zdrojů blízkých redakci módního časopisu Vogue, šéfredaktorka Anna Wintour oznámila, že plánuje výrazně omezit seznam hostů. Server Page Six s odvoláním na blízké zdroje oznámil, že se Kim Kardashian ani její sestry nebudou moci akce zúčastnit. Samotný Vogue se k případu nevyjádřil.

Anna Wintour na pařížském fashion weeku 2023.
Anna Wintour na pařížském fashion weeku 2023. Zdroj: Getty Images/Victor Boyko

Nejznámější „Kardashianka“ Kim si oblékla šaty Marilyn Monroe, které legendární zpěvačka a herečka nosila, když prezidentu Kennedymu zpívala narozeninovou píseň. Šaty na večírek stály celkem pět milionů dolarů.

Doporučeno
Kim Kardashian čelí obvinění z roztržení šatů Marilyn Monroe Kim Kardashian čelí obvinění z roztržení šatů Marilyn Monroe 15. června 2022 16:16

Anna Wintour, šéfredaktorka Vogue, vede galavečer od roku 1995 a má naprostou kontrolu nad tím, kdo se bude moci projít na červeném koberci. Objevily se domněnky, že Kim bude vyřazena kvůli svému někdejšímu vztahu s Kanyem Westem a kvůli obviněním, že šaty Marilyn Monroe zničila. 

Domů
Sdílet
Diskuse