Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2023 16:36
Čas čtení 0:35
Kristýna Dobiášová

Víme, kdy začne natáčení druhého dílu Batmana. Co všechno zatím o pokračování víme?

Víme, kdy začne natáčení druhého dílu Batmana. Co všechno zatím o pokračování víme?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BATMAN DC COMICS DC FILMY FILM HBO MAX NOVÉ FILMY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Batman 2 se začne natáčet ještě tento rok, konkrétně 23. listopadu. Na film si však diváci počkají, do kin přijde 3. října 2025.

Ještě letos začne natáčení pokračování DC filmu The Batman. Výkonný producent Michael Uslan oznámil, že kamery se rozjedou 23. listopadu. V temném sequelu se opět ukáže Robert Pattinson (Stmívání, Tenet) v roli záhadného Bruce Wayna. Milovníci netopýřího hrdiny si však na pokračování budou muset ještě nějakou dobu počkat. Premiéra je naplánována na 3. října 2025.

Batmanův svět se rozrůstá, seriálové zpracování čeká oblíbeného padoucha

Zájemci si mohou první díl pustit na streamovací platformě HBO Max. Brzy se dočká seriálového zpracování i Oswald Cobblepot, který je známý především jako jeden z hlavních padouchů, Tučňák. Natáčení s Colinem Farellem v hlavní roli již probíhá, dějově naváže na film Matta Reevese.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený HBO Max (@hbomax)

Zmiňovaný režisér Reeves jsou spolu s Pattinsonem prvními potvrzenými jmény pro filmové pokračování Batmana. Jakékoliv detaily týkající se děje se tvůrcům daří úspěšně tajit. Fanoušci tak zatím mohou pouze spekulovat.

Zpět
Sdílet
Diskuse