Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2023 6:13
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

Brendan Fraser vyhrál Oscara za nejlepší herecký výkon ve snímku The Whale

Brendan Fraser vyhrál Oscara za nejlepší herecký výkon ve snímku The Whale
Zdroj: Getty Images/Arturo Holmes/Staff
FILMY A SERIÁLY OSCAR 2023
Uložit Uložené

Fraser je novým nejlepším hercem, a to díky perfektnímu výkonu v dramatu The Whale.

Brendan Fraser vyhrál svého prvního Oscara po první nominaci, a to za výkon v dramatu režiséra Darrena Aronofského The Whale. Fraser si převzal ocenění se slzami v očích a v emotivní děkovné řeči poděkoval svým kolegům z filmu, rodině, manažerce, studiu A24, které film natočilo, a Akademii. Informuje o tom The Guardian a Variety.

Doporučeno
Velryba místo masturbace. Oscarový Brendan Fraser nás v The Whale nutí postavit se vlastnímu pokrytectví Velryba místo masturbace. Oscarový Brendan Fraser nás v The Whale nutí postavit se vlastnímu pokrytectví 23. února 2023 9:00

Pro Frasera je to do velké míry završení nádherného comebacku, jelikož se do Hollywoodu vrátil po dlouholeté pauze způsobené osobními problémy, depresemi, faktem, že jeho filmy již nevydělávaly, ale v neposlední řadě tím, že ho Hollywood dal na blacklist poté, co si stěžoval, že jej bývalý šéf HFPA (Hollywood Foreign Press Association) sexuálně napadl.

Ve snímku The Whale podal herecký výkon jako obézní Charlie, který se chce smířit se svojí odcizenou dcerou.

Domů
Sdílet
Diskuse