Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2023 9:11
Čas čtení 0:46
Veronika Dlesková

„Myslíte si, že Harry Styles plivl na Chrise Pinea?“ Nejmladší držitelka Nobelovy ceny dostala na Oscarech bizarní otázku

„Myslíte si, že Harry Styles plivl na Chrise Pinea?“ Nejmladší držitelka Nobelovy ceny dostala na Oscarech bizarní otázku
Zdroj: Getty Images/Helene Marie Pambrun
OSOBNOSTI HARRY STYLES OSCAR 2023
Uložit Uložené

Aktivistka za lidská práva a nejmladší držitelka Nobelovy ceny míru Malála Júsufzaj dostala na letošním předávání cen Akademie netradiční otázku. „Já mluvím pouze o míru,“ reagovala.

Na bizarní otázku od fanoušků musela v neděli večer odpovídat držitelka Nobelovy ceny za mír Malála Júsufzaj. Během předávání Oscarů se jí moderátor ceremonie Jimmy Kimmel zeptal, zda si myslí, že Harry Styles plivl na Chrise Pinea. Informuje o tom Variety.

Doporučeno
Oscary ovládl film Everything Everywhere All at Once. Sošku si odnesl i Avatar Oscary ovládl film Everything Everywhere All at Once. Sošku si odnesl i Avatar 13. března 2023 5:55

Konspirační teorie se stala virální v loňském roce, kdy se na veřejnost dostalo video, na kterém Harry Styles zdánlivě plive na Chrise Pinea během promítání filmu Don't worry darling na filmovém festivalu v Benátkách. Pine už dříve celý incident popřel. „Harry na mě neplivl. Je to moc milý chlap,“ uvedl herec pro časopis People.

Júsufzaj na Oscarech reprezentovala snímek Stranger at the Gate, který produkovala a který byl nominován na nejlepší krátký dokument. Na Kimmelovu otázku od fanouška reagovala pouze větou: „Já mluvím jen o míru.“ Za tu si vysloužila smích a potlesk publika. 

Jak dopadlo letošní předávání cen Akademie a které filmy si odnesly vítězství, si můžeš přečíst v tomto článku

Zpět
Sdílet
Diskuse