Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
13. března 2023 21:07
Čas čtení 0:32

Zuzana Čaputová oznámí, zda bude opět kandidovat na post prezidentky. Uvedla to v diskuzi s Petrem Pavlem

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Zuzana Čaputová oznámí, zda bude opět kandidovat na post prezidentky. Uvedla to v diskuzi s Petrem Pavlem
Zdroj: TASR - Martin Baumann

Slovenské prezidentské volby se mají konat na jaře 2024.

Prezidentka SR Zuzana Čaputová v horizontu týdnů oznámí, zda bude opětovně kandidovat na post hlavy státu. Uvedla to na pondělní diskusi ve Slovenském národním divadle, kde pokračuje první zahraniční cesta našeho prezidenta Petra Pavla.

13. března 2023 12:15 Čas čtení 0:47 Petr Pavel podnikl první zahraniční cestu. Na Slovensku se setkal s prezidentkou Čaputovou Petr Pavel podnikl první zahraniční cestu. Na Slovensku se setkal s prezidentkou Čaputovou

„Ještě mám nějaký čas se rozhodnout. Chci vyslat signál, že to rozhodování a zvažování je maximálně zodpovědné,“ řekla Čaputová. Poukázala, že je třeba citlivě zvážit všechny aspekty. Slovenské prezidentské volby se mají konat na jaře 2024.

V rámci prvního dne Pavlovy nástupní návštěvy na Slovensku uctili Pavel s Čaputovou památku zakladatelů první Československé republiky položením věnců k památníkům Tomáše G. Masaryka a Milana Rastislava Štefánika na nábřeží Dunaje. Připomněli si také památku obětí útoku na Zámecké ulici a zavražděného novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenky Martiny Kušnírové. Návštěva Petra Pavla a první dámy Evy Pavlové na Slovensku bude pokračovat ještě v úterý.

Zpět
Sdílet
Diskuse