Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2023 16:16
Čas čtení 0:33
Kristýna Dobiášová

Quentin Tarantino chystá svůj poslední film. Natáčení začne na podzim

Quentin Tarantino chystá svůj poslední film. Natáčení začne na podzim
Zdroj: Getty Images Europe/Vittorio Zunino Celotto/Staff
FILMY A SERIÁLY FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI QUENTIN TARANTINO ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Americký režisér Quentin Tarantino chystá poslední filmový počin s názvem The Movie Critic. Natáčení chystá na tento podzim. Snímek se nejspíše bude odehrávat v LA během pozdních 70. let.

Quentin Tarantino, americký filmový režisér snímků Pulp Fiction nebo Tenkrát v Hollywoodu, se chystá na natáčení již desátého filmu. Ten by měl nést název The Movie Critic, informuje NME. Tento počin nejspíše udělá pomyslnou tečku za jeho filmovou tvorbou. Natáčení začne na podzim tohoto roku.

Doporučeno
Kanye West obvinil Quentina Tarantina z krádeže nápadu na film Nespoutaný Django Kanye West obvinil Quentina Tarantina z krádeže nápadu na film Nespoutaný Django 23. října 2022 18:40

Detaily jsou stále tajné, ale pravděpodobně půjde o snímek odehrávající se v Los Angeles během 70. let. Hlavní postavou bude žena. The Hollywood Reporter zmiňuje, že by se příběh mohl zaměřit na osobu Pauline Kael, která byla jednou z nejvíce vlivných filmových kritiček.

Režiséři se s věkem nezlepšují, věří Tarantino

Tarantino již dříve oznámil, že se nechce režírování věnovat celý život. „Chci v určitém bodě skončit. Režiséři se s přibývajícím věkem nezlepšují,“ sdělil v roce 2012 pro Playboy. Diváci v jeho filmech mohli spatřit známé tváře, jako jsou Samuel L. Jackson, Leonardo DiCaprio nebo Brad Pitt.

Domů
Sdílet
Diskuse