Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2023 9:01
Čas čtení 0:36
Veronika Dlesková

Zemřel slavný herec Lance Reddick. Hvězdě z Johna Wicka nebo The Wire bylo 60 let

Zemřel slavný herec Lance Reddick. Hvězdě z Johna Wicka nebo The Wire bylo 60 let
Zdroj: Getty Images
NEWS FILM ÚMRTÍ
Uložit Uložené

Americký herec Lance Reddick zemřel v pátek přirozenou smrtí ve svém domě v kalifornském Los Angeles. Reddick byl kromě role v oblíbeném seriálu od HBO The Wire známý i z filmové franšízy John Wick. Její čtvrtý díl právě teď míří do kin.

Lance Reddick zemřel v pátek ráno v kalifornském Los Angeles, informoval server The Variety. Reddick je známý svými rolemi v seriálech The Wire, Fringe nebo Bosch. Ztvárnil také důležitou postavu Charona v akční filmové franšíze John Wick, jejíž čtvrtý díl má premiéru 24. března. 


„Lance bude všem velmi chybět,“ uvedla Reddickova publicistka Mia Hansen pro BBC. Poprosila také o respektování soukromí jeho rodiny a pozůstalých. 

Doporučeno
RECENZE: The Last of Us RECENZE: The Last of Us 16. března 2023 18:00

Reddick se narodil 7. června 1962 v severoamerickém Baltimoru. V roce 1994 vystudoval Yaleovu univerzitu. Na svou první velkou roli si musel počkat až do roku 2000, kdy ztvárnil postavu detektiva Johnnyho Basila ve vězeňském dramatu Oz od HBO. O dva roky později ho HBO dosadilo do jedné z hlavních rolí seriálu The Wire, kde se objevil jako policista Cedric Daniels. Reddick byl součástí všech pěti řad oblíbeného seriálu. 

Reddick se za svou téměř třicetiletou hereckou kariéru objevil ve více než dvanácti celosvětově úspěšných seriálech a filmech. 

Domů
Sdílet
Diskuse