Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová ČTK
21. března 2023 19:04
Čas čtení 0:33

Nehoda Dolany: Vlak usmrtil ženu, provoz na trati byl přerušen

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nehoda Dolany: Vlak usmrtil ženu, provoz na trati byl přerušen
Zdroj: Pexels/volně k užití

Zatím není jasné, zda šlo o nešťastnou náhodu, nebo sebevraždu.

V Dolanech nad Vltavou na Mělnicku v úterý srazil vlak ženu, nehodu nepřežila. Provoz na trati mezi Kralupy nad Vltavou a Libčicemi nad Vltavou byl zastaven. Mezi Prahou-Holešovicemi a Kralupy je zavedena kyvadlová autobusová doprava. Událost byla hlášena v 15:15, okolnosti nehody policisté vyšetřují. 

Vlaky v úseku nejezdí

K nehodě došlo podle policejní mluvčí Michaely Richterové na zastávce. „Přijali jsme informaci o střetu vlaku se ženou, zatím neznáme její totožnost,“ řekla mluvčí ČTK. Zatím podle ní není jasné, zda šlo o nešťastnou náhodu, nebo sebevraždu. 

Podle informací na webu Českých drah (ČD) je doprava mezi stanicemi Praha hl. n. a Kralupy nad Vltavou zastavena. V úseku Praha-Holešovice a Kralupy nad Vltavou je zavedena kyvadlová autobusová doprava. Ta v omezeném počtu funguje i v úseku Libčice nad Vltavou – Kralupy nad Vltavou. Mimořádná událost by měla podle ČD trvat přibližně do 19:30.

Domů
Sdílet
Diskuse