Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ivan Koribanič
26. března 2023 19:49
Čas čtení 0:37

Zápas Gábora Borárose řeší policie, bojovník vinu odmítá. „Jste idioti! Nikdy jsem nevsadil ani korunu“

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Zápas Gábora Borárose řeší policie, bojovník vinu odmítá. „Jste idioti! Nikdy jsem nevsadil ani korunu“
Zdroj: OKTAGON MMA

Před podobnými kauzami varuje i zkušený český rozhodčí. Podle něj může MMA přijít o přízeň fanoušků.

Gábor Boráros má v současnosti pozastavenou zápasovou činnost. Důvodem je trestní oznámení, které podala sázková kancelář Tipsport. Zahájené vyšetřování se týká Borárosova zápasu s Izraelcem Medvedovským, který skončil v druhém kole. Sázková kancelář uvedla, že krátce před zápasem zaznamenala nezvykle velký objem sázek právě na ukončení v druhém kole.

25. února 2023 11:00 Čas čtení 12:07 Moderuje pro desítky tisíc lidí a jeho příběh může inspirovat i tebe. Oliver Sálus si prací plní sny (Rozhovor) Moderuje pro desítky tisíc lidí a jeho příběh může inspirovat i tebe. Oliver Sálus si prací plní sny (Rozhovor)

Na tato obvinění zápasník reagoval razantně. „Ani nevím, jak funguje sázková kancelář. Nikdy jsem na nic nevsadil ani korunu. A pak přijdete s tím, že je zmanipulovaný zápas. Jste úplní idioti! Ani nevím, kdo na tom tak strašně dobře vydělal. Někomu, kdo na tom vydělal, gratuluji. A ostatní, kteří na tom nevydělali, škoda,“ citoval jej Sport.sk.

Podle českého profesionálního rozhodčího Jakuba Müllera mohou podobné kauzy poskvrnit MMA jako takové. „Půlka lidí tento sport nemá ráda, protože jim přijde barbarský. Druhá půlka ano, protože to je sport tvrdý a férový. Na tomto zápase nebylo nic tvrdého ani férového a každý takový skandál může poškodit pověst MMA jako sportu,“ řekl pro iSport.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse