Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. března 2023 9:55
Čas čtení 0:34
Kristýna Dobiášová

Millie Bobby Brown vydá román. O čem hvězda ze Stranger Things píše?

Millie Bobby Brown vydá román. O čem hvězda ze Stranger Things píše?
Zdroj: Wikimedia Commons/Laviru Koruwakankanamge
ZAJÍMAVOSTI KNIHY STRANGER THINGS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Britská herečka Millie Bobby Brown vydá knihu s názvem Nineteen Steps. Děj je založený na životě její babičky, která si prošla druhou světovou válkou. Kniha zamíří na pulty knihkupectví 12. září.

Millie Bobby Brown (Stranger Things, Enola Holmes) napsala historický román. Vyjde ještě tento rok. Kniha s názvem Nineteen Steps (v překladu Devatenáct kroků) je inspirována životním příběhem hereččiny babičky.

„Tato kniha, inspirovaná mou babičkou Ruth, je velmi osobní a blízká mému srdci,“ sdělila Brown. „Vyrůstala jsem na vyprávění o tom, jak prožila válku. Je mi ctí udržovat její příběh naživu.“

Doporučeno
Od operace mám nulový sexuální život: Plastiky stydkých pysků jsou na vzestupu, kdo se bojí vulvy? Od operace mám nulový sexuální život: Plastiky stydkých pysků jsou na vzestupu, kdo se bojí vulvy? 28. března 2023 8:00

Román zamíří na pulty 12. září

Děj se soustředí na osmnáctiletou Nellie Morris, která žije s rodinu v Bethnal Green během druhé světové války. Hlavní postavu čeká náhodné setkání s americkým letcem. „Nellie je okouzlena představou širšího světa. Právě když začne přijímat vzrušující nový život s Rayem, dojde jednoho večera během náletu k hrozné události, jejíž následky jsou katastrofální,“ uvádí vydavatelství William Morrow.

Kniha vyjde 12. září. Brown na podzim čeká i nový film Damsel, který bude ke zhlédnutí na Netflixu od 13. října.

Domů
Sdílet
Diskuse