Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. března 2023 10:13
Čas čtení 1:01
Adriana Královičová

North West údajně spustí vlastní kolekci kosmetiky a hraček. Stane se z ní nejmladší miliardářka z klanu Kardashian?

North West údajně spustí vlastní kolekci kosmetiky a hraček. Stane se z ní nejmladší miliardářka z klanu Kardashian?
Zdroj: Getty Images/Pierre Suu
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Nejstarší dcera Kim Kardashian má jen 9 let, ale údajně plánuje spustit vlastní kolekci péče o pleť a hraček. North West očividně kráčí ve šlépějích své podnikavé mámy.

North West je pouze 9 let. Podle nejnovějších informací přesto plánuje spustit vlastní kolekci péče o pleť a vybudovat impérium hračkářského byznysu. Kim Kardashian začátkem letošního roku požádala o čtyři ochranné známky na jméno své dcery.

Děti Kim Kardashian rostou a ona se očividně snaží o to, aby mohly své jméno zpeněžit. North je aktuálně velmi populární na TikToku, který spravuje její matka. Pravidelně zveřejňuje videa, kde mluví o své „beauty“ rutině. Pochopitelně při tom používá produkty značky své slavné mámy SKKN by Kim.

Od kosmetiky k hračkám

Ochranná známka pod názvem North zastupuje produkty na pleť jako zvlhčovače, čisticí gely i krémy. Později prý plánuje značku rozšířit o pleťová séra, pleťové oleje, tělové oleje, sprchové gely, perličkové koupele, pudry na tělo, kosmetiku, vůně či přípravky na vlasy.

Druhá ochranná známka bude na hračky, jako jsou různé figurky, panenky, doplňky a soupravy na hraní. Ochranné známky číslo tři a čtyři se budou více zaměřovat na reklamu a zábavní sektor.

Tento krok by možná mohl rozzlobit jejího slavného otce, rappera Kanyeho Westa. Ten v minulosti nahrál na Twitter video, ve kterém vyjádřil svou nespokojenost s tím, že jeho děti aktivně působí na sociálních sítích. Svou bývalou manželku Kim tehdy vyzval, aby jejich dceru přestala podporovat v jejích tiktokových videích.

Domů
Sdílet
Diskuse