Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková TASR
29. března 2023 21:00
Čas čtení 0:25

Obrazem: Britský král Karel III. je na své první zahraniční cestě, navštívil Německo

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Obrazem: Britský král Karel III. je na své první zahraniční cestě, navštívil Německo
Zdroj: TASR - Adriána Hudecová

Britský král Karel III. podnikl svou první zahraniční cestu. Do německého Berlína dorazil ve středu odpoledne a během své návštěvy vystoupí v tamním parlamentu a setká se s uprchlíky z Ukrajiny.

Letadlo s Karlem III. přistálo na berlínském letišti ve středu kolem druhé hodiny odpolední. Německý prezident Frank-Walter Steinmeier poděkoval britskému monarchovi za to, že si jako cíl své první zahraniční cesty vybral právě Německo. „Je to úžasné osobní gesto a důležitý signál pro německo-britské vztahy,“ uvedl Steinmeier. O události informuje TASR

8. září 2022 21:30 Čas čtení 2:27 Charles je novým britským králem. Bojuje za životní prostředí, mezi lidmi však příliš populární není Charles je novým britským králem. Bojuje za životní prostředí, mezi lidmi však příliš populární není

Podívej se, jak vypadal příjezd Karla III. do Německa a jak strávil středeční den na první oficiální zahraniční návštěvě od svého nástupu na trůn.

Návštěva Karla III. v Berlíně.Návštěva Karla III. v Berlíně.Návštěva Karla III. v Berlíně.Návštěva Karla III. v Berlíně.
Zobrazit galerii
(10)

Karel III. a jeho manželka Kamila stráví v Německu tři dny. Během nich se setkají s lidmi, kteří uprchli před válkou na Ukrajině. Monarcha má v plánu také vystoupit v německém parlamentu. 

Domů
Sdílet
Diskuse