Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
27. května 2023 19:29
Čas čtení 0:29

Opilá řidička na jižní Moravě najela do dětí, měla 1,6 promile

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Nehoda se dle předběžných informací naštěstí obešla bez vážných zranění.

Opilá řidička v soboru v podvečer najela do skupiny dětí na úzké cestě nedaleko hradu Templštejn mezi Jamolicemi na Znojemsku a Biskoupkami na Brněnsku. Nezpůsobila jim podle předběžných informací záchranné služby vážná zranění. Dechová zkouška ukázala u řidičky 1,6 promile alkoholu v krvi. Žena neměla ani řidičské oprávnění, uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb. Okolnosti nehody policie dále vyšetřuje.

Hasiči informovali, že se havárie stala přibližně v 17:20 a že osobní auto vjelo do skupiny čtyř lidí. „Máme na místě dvě posádky a máme v péči několik dětí. Předpokládáme, že by nemělo jít o vážná zranění,“ řekla ČTK mluvčí záchranné služby Michaela Bothová.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Hasiči pomáhali vyprostit vozidlo zpět na cestu, ze které po nehodě vyjelo.

Zpět
Sdílet
Diskuse