Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kateřina Viková ČTK
28. května 2023 11:33
Čas čtení 0:41

V Mostě ubodali malé dítě. Zemřelo při hádce dvou mužů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V Mostě ubodali malé dítě. Zemřelo při hádce dvou mužů
Zdroj: Wikimedia Commons/Matěj

Mostecká policie vyšetřuje případ, kdy se dítě předškolního věku stalo obětí incidentu mezi dvěma muži. Podlehlo bodnořezným poraněním.

Policie pokračuje ve vyšetřování sobotní tragické události, ke které došlo v Mostě v Rozmarýnové ulici. „Na místě probíhá rozsáhlá pátrací akce k nalezení předmětů, jež mohou mít s incidentem souvislost. Jakmile to bude možné, zveřejníme další informace,“ uvedla policie na Twitteru. V souvislosti s úmrtím dítěte policie zadržela dvě osoby.

„Oba stále zůstávají zadržení,“ uvedla ČTK regionální policejní mluvčí Miroslava Glogovská a dodala, že zatím nebyl nikdo obviněn.

Dítě zemřelo po hádce dvou mužů a jedné ženy. Podle zdroje webu CNN Prima News jeden z mužů vytáhl nůž a zaútočil na druhého, který držel zhruba čtyřleté dítě v náručí, jež podle jedné ze svědkyň bodnul přímo do krku. Podle serveru iDNES by mělo být dítě asi tříleté.

Na místě tragédie zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů.

Domů
Sdílet
Diskuse