Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2014 12:52
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vladimír Putin hviezdil v exhibičnom zápase

SPORT
Uložit Uložené

Podobne ako náš pán premiér, aj Vladimír Putin je známy svojou športovou aktivitou v rôznych smeroch. Tentokrát sa dokonca zapojil do tímového športu, typického pre krajinu, ktorú riadi.

Vladimír Putin hviezdil v exhibičnom zápase

Podobne ako náš pán premiér, aj Vladimír Putin je známy svojou športovou aktivitou v rôznych smeroch. Ruského prezidenta sme už mali možnosť vidieť napríklad polonahého chytať ryby na Sibíri aj šoférovať monopost F1. Tentokrát sa dokonca zapojil do tímového športu, typického pre krajinu, ktorú riadi. Hokej si vyžaduje istú fyzickú formu, preto je treba uznať, že aj napriek svojmu veku ešte Putin nepatrí do starého železa. Vrámci festivalu Nočnej hokejovej ligy si v olympijskej Soči po prezidentovom boku zahral aj minister obrany, šéf KHL, aj moskovský gubernátor. Hokejovú stránku exhibície prikrášlili legendy ruskej reprezentácie. Putinov tím vyhral jednoznačne 21:4, a to aj vďaka jeho 6 gólom a 5 asistenciám a taktiež prezidentskej aure, keďže uštedriť hlave štátu poriadný bodyček nie je veľmi taktné.

Určite nevynechaj zostrih Putinových zásahov, aj jeho nástup na ľad v štýle "sála skáče a backstage besnie".

Domů
Sdílet
Diskuse