Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2015 16:45
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

GTA V na PC znova odložené! Heists dorazia v marci

TECH
Uložit Uložené

Rockstar veru nepotešil. Ohlásil totiž ďalší odklad PC verzie GTA V, ktorá tak dorazí o čosi neskôr. DLC Heists do Online časti potom dorazia v marci.

Keď som sa v článku o hrách pre marec modlil k bohom, aby Rockstar už GTA V neodložil, pretože o ňom píšeme už asi pol roka v každom článku pre releasy hier v nasledujúcom mesiaci a jednoducho už netušíme, čo si máme vymyslieť do opisu po xy-tý raz, myslel som si, že marec bude skutočne posledným dátumom. Rockstar sa predsa dušoval a R* sa dá veriť. Nuž, buď majú problémy s optimalizáciou, s hernými mechanizmami, alebo chcú PC hráčom jednoducho dopriať to najlepšie, čo mali možnosť za poslednú dekádu hrať. Konzoloví hráči sa ale tešia aspoň DLC Heists pre GTA Online. Tie vyjdú 10. marca. Viac o nich tu.

Kedy teda GTA V pre PC konečne dorazí? Aktuálny dátum je 14. apríl, no je to už tuším tretí alebo štvrtýkrát, čo R* gamesu odložil, takže by som očakával aj možné odloženie na máj, mesiac, kedy už pravidelne vychádzajú AAA tituly. Nebuďte však smutní, R* sa ospravedlňujú všetkým hráčom a odklad argumentujú s poetickou myšlienkou, že PC hráči si jednoducho zaslúžia to najlepšie, keďže čakali tak dlho. A čakať budú ešte dlhšie. Samozrejme, hráči, ktorí si hru predobjednajú, neostanú bez odmeny za tieto nepríjemnosti. Do hry dostanete 200 000$ ako bonus! Skvelé, že? Viac informácii o PC verzii hry tu.

Domů
Sdílet
Diskuse