Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2015 12:48
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jägermeister prezradí detaily výroby v krátkom dokumentárnom filme

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Fotograf a jazdec na skateboarde, Atiba Jefferson, sa vybral do nemeckého Wolfenbüttel, aby zistil, čo všetko patrí k výrobe jeho obľúbeného drinku.

Seriál s príznačným názvom Al-Kee-Hol predstavuje divákom rôzne svetové destinácie tak trochu po svojom. Ako ste už mohli vypátrať z titulu, hlavným motívom je dokumentovanie zaujímavosti o alkoholických nápojoch typických pre tieto lokality. V zatiaľ poslednej časti sa presunieme práve do Nemecka, odkiaľ pochádza aj dobre známy Jägermeister. Sprevádzať nás bude Atiba Jefferson, americký fotograf, ktorý sa netají láskou k tejto značke. Továreň v mestečku Wolfenbüttel nám okrem zopár kuriozít prezradí detaily výroby bylinného likéru. Vďaka kamere si budete môcť dobre prezrieť priestory, odkiaľ putujú známe zelené fľaše až k nám. Atiba zavíta aj do "múzea", ktoré nápadne pripomína barové priestory a prezradí kombináciu, ktorú budeš chcieť hneď vyskúšať.

 

Domů
Sdílet
Diskuse