Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2015 16:01
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Samsung opět útočí na konkurenci z Applu hned ve dvou nových reklamách

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Válka vlajkových lodí pokračuje, tentokrát s myšlenkou "šest je více než šest".

I když je Samsung jednou z největších firem a patří mezi oblíbence u vlastníků smartfonů, v jedné oblasti bychom přece jen mohli najít jedinečnost, se kterou by nebylo na místě se chlubit. Už před pár lety začal jihokorejský gigant tak trochu nezvyklý marketing, jehož se drží dodnes. Do svých reklam totiž pravidelně zapojuje i telefony od největšího konkurenta z Applu a na základě porovnávání funkcí se snaží zákazníka přesvědčit o koupi svého produktu.

V těchto dnech přišel Samsung hned se dvěma novými promo videi, ve kterých srovnává svůj Galaxy S6 Edge se zařízením iPhone 6. V prvním snímku poukazují autoři na převratnou funkci bezdrátového nabíjení smartphonu a také na jednu z nejcitlivějších témat, kterou je fotoaparát se širokoúhlým záběrem, jaký u iPhonů zatím nenajdeme. Druhá reklama zas vyzdvihuje výhody zahnutého displeje u zařízení od Samsungu a tak trochu nemístnými poznámkami opět útočí na Apple. Je jen otázkou času, kdy se dočkáme dalšího popichování ze série "šest je více než šest". Zatím si můžete prohlédnout první dvě videa a utvořit si vlastní názor.

Bezdrátové nabíjení a fotoaparát se širším záběrem, kde se konečně vejde i vaše babička.

Zahnutý displej Samsungu, který u iPhonů nenajdeme. Zároveň malá antikampaň na vlastní produkt Galaxy S6?

Domů
Sdílet
Diskuse