Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2015 22:39
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Brutální Mercedes E 63 AMG a úřadující šampion Formule 1, Lewis Hamilton. Takto se driftuje!

TECH
Uložit Uložené

Podívejte se, s jakou lehkostí umí driftovat britský jezdec F1.

Brutální Mercedes E 63 AMG a úřadující šampion Formule 1, Lewis Hamilton. Takto se driftuje!

Pokud sledujete osobní profily Lewise Hamiltona na jednotlivých sociálních sítích, určitě vám neunikla skutečnost, že britský pilot Formule 1 přechovává opravdu velkou náklonnost k čtyřkolovým ořům. Nedivím se. Samozřejmě jelikož je v současnosti jezdcem za tým Mercedes AMG F1, v čele jeho preferencí je nepochybně prioritně stuttgartská automobilka, ke které však netají sympatie i pokud odhlédneme od jeho stáje. To potvrzuje i nejnovější video ze známého okruhu Brooklands ve Weybridge, které se objevilo na jeho facebookovém profilu. Podstatou o něco více než půlminutového videa je jeho zručnost v driftování, přičemž jak už je po několika sekundách vidět, kromě toho že i za volantem „konvenčního" auta mu to zkrátka jde, jízdu si s neuvěřitelnou lehkostí patřičně užívá. Už je jen potřeba dodat, že jednotlivé drifty, které měl očividně pod kontrolou, vykonával v brutálním 585koňovém Mercedesu E 63 AMG a navíc, místy to dokázal ošéfovat jen jednou rukou, zatímco druhou o sobě stihl dát vědět kameře.

Took some of my team out for a spin in a sick E63 AMG at the Mercedes-Benz World track on Monday! Had to shake them up a little bit with some #drifting and #donuts :D

Posted by Lewis Hamilton on 1. júl 2015

Domů
Sdílet
Diskuse