Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2015 19:14
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Robert Downey Jr. třetí rok po sobě nejbohatším hercem světa. Kdo se umístil v TOP 10?

FILMY A SERIÁLY FORBES ROBERT DOWNEY JR.
Uložit Uložené

Očekáváte samá hollywoodská jména? Budete překvapeni, kolik zahraničních, včetně bollywoodských herců se dostalo do TOP 10 .

Forbes opět odtajnilo výdělky jednotlivých herců. V úvahu se přitom bral Hollywood, Bollywood, Austrálie nebo Čína. Jinými slovy, ze všech herců na světě vybral ty, kteří vydělali za tento rok nejvíce. Podle očekávání vede žebříček již třetí rok po sobě Robert Downey Jr. a to zejména díky jeho angažmá v Marvel. Tam si, díky Age Of Ultron a Civil War, polepšil o 80 milionů dolarů. Uvidíme, zda mu peníze nebudou chybět, když v MCU skončí. Minimálně na toho 4. Iron Mana to ještě vidím.

Na druhé příčce se umístil Jackie Chan s 50 miliony dolarů. Miláček čínského publika si kromě účinkování ve filmech vydělal zejména na pomoci s rozvojem čínských kin, komunikací mezi Čínou a Hollywoodem a tak dále a tak dále.

Jen o tři miliony méně (47) vydělal Vin Diesel, a to zejména díky obrovitánskému úspěchu Furious 7. Celý žebříček si prohlédněte níže. Objeví se v něm i zajímavá jména z Bollywoodu, která, pravděpodobně, ani nebudete znát.


1. Robert Downey Jr. ($80 million).
2. Jackie Chan ($50 million).
3. Vin Diesel ($47 million).
4. Bradley Cooper (41.5 million).
5. Adam Sandler ($41 million). 

6. Tom Cruise ($40 million).
7. Amitabh Bachchan ($33.5 million)/Salman Khan ($33.5 million).
9. Akshay Kumar ($32.5 million).
10. Mark Wahlberg ($32 million).

Domů
Sdílet
Diskuse