Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2015 19:17
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kolos s názvom RAPMASTERS sa chystá na svoju slovenskú zastávku v hlavnom meste

REFRESHER
Uložit Uložené

Na jedinečnej udalosti sa predstavia legendárni interpreti, s ktorými sa budeš môcť poobede vyfotiť a nechať si podpísať merch alebo CDs.

Okrem siedmych najväčších českých miest zavíta unikátny projekt aj do hlavného mesta menšieho z československých bratov - Bratislavy. Čaká nás teda akcia, ktorá sa už opakovať nikdy nebude, a to v legendárnej zostave, aká nemá v našich končinách veľa konkurentov. Vladimir 518, Orion, Hugo Toxxx, James Cole, LA4, WWW a ďalší na jednom turné, ktoré je ako bonus doprevádzané poobedňajším programom. Aj preto sa Rapmasters pýši podtitulom Hip Hop Culture Festival. Dorazte teda už 10.októbra do bratislavského klubu MMC, kde sa objaví kompletné zloženie BiggBoss labelu. V prípade, že si nájdete čas už popoludní, pripravte sa na predaj merchu za účasti všetkých interpretov, s ktorými môžete prehodiť pár slov a nechať si či už oblečenie, alebo CDs podpísať. Viac informácií nájdeš na BiggBoss.cz a na oficiálnej facebookovej udalosti

Kolos s názvom RAPMASTERS sa chystá na svoju slovenskú zastávku v hlavnom meste
Domů
Sdílet
Diskuse