Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2015 20:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektor rapuje z trůnu a zároveň v nejnovějším singlu prozrazuje, že se dočkáme alba Detektor II!

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Sólový počin Detektor s číslem jedna se dočkal velkého úspěchu a my se těšíme na pokračování!

Po albu Tetris spatřil světlo světa i přísný a „špinavý“ sólový počin Detektor, kterým dal Ektor všem fanouškům to, po čem toužili. Velmi podařený nosič nacpaný těmi nejlepšími hostovačkami fungoval výborně i na koncertech, a tak se Ektor rozhodl pokračovat v nastoleném trendu a oficiálně oznamuje, že se chystá druhé pokračování. Jak už to bývá zvykem, tato informace přichází v doprovodu se skladbou, která je zároveň i prvním vydaným singlem a hned i s vizuálem.

Pracovitý Specialbeatz kromě příprav jiných velkých projektů zásobuje produkcemi i zbytek československé scény a výjimkou není ani Ektor, pro kterého to po první jejich společné spolupráci byla jasná volba. Skladba dostala název Nejsou rádi a perfektně sladěný atmosférický videoklip inspirovaný filmem Eyes Wide Shut od Stanleyho Kubricka. Ten dostal do rukou režisér Jiří Horenský a my jeho práci můžeme jen pochválit. A jak už to bývá v klipech Ektora zvykem, nechybí ani obnažené slečny. V případě, že byste měli zájem o nový merch, správný adresa, kde najdeš mikiny, batohy nebo čepice, je detektormerch.cz. Teď už si vychutnejte samotný videoklip.

Domů
Sdílet
Diskuse