Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2015 17:33
Čas čtení 0:00
Peter Hlavička

Rihanna se chystá investovat do legálního pěstování marihuany. Její odrůda ponese jméno MaRihanna

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jen aby její fanoušci nezačali namísto jejích alb kupovat jen gramy.

V prosinci 2014 se stala kreativní ředitelkou dámské divize značky Puma a letos se jí tak kromě hudby opět podařilo postoupit o level výš i na podnikatelské úrovni. 27letá Barbadosanka se totiž nejnověji chystá prorazit v rozrůstajícím se odvětví legálního pěstování marihuany a už v příštím roce by se tak do obchodů mohl dostat i její vlastní model jménem MaRihanna. Číslo na svého lokálního dealera ale ještě mazat nemusíš, jelikož od legalizace marihuany jsme zatím velmi daleko a MaRihannu tak koupíš jen v amerických státech jako Aljaška, Oregon, Washington a hlavně v Coloradu, které by ji mělo dostat už začátkem následujícího roku. 

Rihannina láska k zelené bylině jistě pro nikoho není překvapením, nakolik patří už nekolik let mezi největší zastánce legalizace a tímto krokem by se tak jen přidala k interpretům jako Snoop Dogg (Snoop Dogg OG, Leafs by Snoop), Riff Raff (Jody Highroller), Kurupt (Moonrock), Berner (Girl Scout Cookie) nebo Wiz Khalifa (Khalifa Kush), kteří už mají vlastní odrůdu déle. Samotnou informaci však doposud ještě RiRi oficiálně nepotvrdila.

Před pár lety si to na návštěvě v Amsterdamu užila takto.

Rihanna se chystá investovat do legálního pěstování marihuany. Její odrůda ponese jméno MaRihanna

V rámci její odrůdy by dokonce mělo být na výběr více druhů jako například Caribbean Kush, Haitian Haze nebo Jamaican High Grade.

Rihanna se chystá investovat do legálního pěstování marihuany. Její odrůda ponese jméno MaRihanna
Domů
Sdílet
Diskuse