Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2015 14:10
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Cristiano Ronaldo otevře hotelový řetězec CR7, do kterého investuje přes 37 milionů eur

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Fotbalista Cristiano Ronaldo oznámil astronomickou investici do hotelového řetězce s názvem „CR7“, který bude mapovat klíčová místa jeho kariéry.

Superhvězda Realu Madrid Cristiano Ronaldo již začala pomýšlet na svůj život po rozloučení se s vrcholovým fotbalem. 30letý rodák z Madeiry oznámil na čtvrteční tiskové konferenci své plány na investici do hotelového řetězce s názvem „CR7“, který otevře ve spolupráci s renomovanou portugalskou skupinou Pestana Hotel Group. Hotely by měly být vybudovány ve městech spojených s Ronaldovou bohatou kariérou, konkrétně ve Funchalu, Lisabonu, Madridu a poslední pak v New Yorku. Spekulace o případném přestupu Portugalce do americké Major League Soccer se tak někdy v budoucnosti možná vyplní. 

Cristiano Ronaldo otevře hotelový řetězec CR7, do kterého investuje přes 37 milionů eur

„Středobodem mého světa je fotbal, ale život se mění a vlastnit hotel jsem si vždy přál,“ uvedl trojnásobný vítěz Zlatého míče, kterému smlouva se současným klubem vyprší v roce 2018. „Nebylo možné, abych se do projektu takového rozsahu vrhl sám,“ pokračoval Ronaldo s tím, že kolem sebe má ten nejlepší tým v branži. Dále dodal že přemýšlí o své vlastní budoucnosti, stejně jako o budoucnosti svého syna a celé rodiny. „Všechny investice jsou rozděleny půl na půl,“ vysvětlil Dionisio Pestana, vlastník a syn zakladatele hotelové skupiny. Cena projektu by se přitom měla vyšplhat až na 75 milionů eur (~2 miliardy korun). „Jsem přesvědčen, že tato investice je jedním z nejbezpečnějších obchodů, na kterém v budoucnosti vydělám,“ okomentoval Ronaldo svůj podíl potřebných finančních prostředků, který tak vychází na více než 37 milionů eur (~1 miliarda korun).

Cristiano Ronaldo, který se může v současné době chlubit také titulem nejlépe placeného fotbalisty světa, pod názvem CR7 v minulosti založil již i vlastní módní značku.

První hotel by měl být otevřen v létě příštího roku na Ronaldově rodné Madeiře. Koncem téhož toku bude poté následovat Lisabon, kde v roce 2001 zahájil profesionální kariéru. V roce 2017 pak bude hotel vybudován v Madridu a následně i New Yorku. Angličany možná zamrzí absentující Manchester.

Domů
Sdílet
Diskuse