Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2015 11:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektor je jasným důkazem toho, že to rapeři nemají se ženami v životě lehké. Sleduj druhý videoklip z připravovaného alba Detektor II

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Druhý singl z připravovaného alba Detektor II napovídá, že se máme na co těšit.

Informaci o tom, že se dočkáme pokračování alba Detektor jsme od Ektora obdrželi společně s prvním singlem přibližně před dvěma měsíci. Jednalo se o skladbu Nejsou rádi, která snad všechny přesvědčila, že se určitě je nač těšit. Každý interpret ví, že fanoušci oceňují hlavně aktivitu v podobě nových věcí, a tak se i Ektor rozhodl těm svým odhalit v pořadí druhý singl z připravované desky.

Novinka nese titul Prázdnej sex a Ektor se nám v ní rozpovídal o tom, jak to chodí v životě úspěšného a hlavně svobodného rapera. Opět kvalitní provedení, na které jsme již všichni zvyklí, provází velmi povedený vizuál, kde už tradičně nechybí až obnažená kráska. Alespoň jedna. Videoklip si vzali na starosti kluci z CINQ Visuals a hudební produkci zase jednou ošéfoval talentovaný Špeciálbeatz. V případě, že byste měli zájem pořídit si nový merch, správná adresa, kde najdeš mikiny, batohy či čepice je detektormerch.cz. Dost bylo slov, přejděme k videoklipu.

Domů
Sdílet
Diskuse