Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. prosince 2015 16:29
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Deadpool prolévá v novém traileru krev, nadávky, sex a množství nevhodného humoru

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Rko jako vyšité. Ryan Reynolds nemohl pochopit postavu Deadpool lépe, čehož je důkazem i nový trailer.

Kolem Deadpoola vskutku není velký humbuk. Snímek se drží v pozadí, vyšel jen jeden jediný trailer, a i ten dorazil už v srpnu. Po 4 měsících tak konečně dostáváme nový náhled a celkem možná jde o poslední, nanejvýš předposlední trailer. Samozřejmě, bude nás čekat několik TV spotů a klipy, ale poslední dobou už u blockbusterů přemnožené záběry raději ignorujeme, než abychom vás jimi každý den měli zasypávat a znechutit vám film. V záběrech níže je krásně vidět, proč si autoři vydupali rating R a jaké ovoce to přinese.
 
Tato komiksovka prostě nemůže dopadnout špatně, a snad si to naplno uvědomuje i sám Ryan Reynolds, který bývalého člena speciálních jednotek ztvárňuje. Wade Wilson podstoupí podobný zákrok, jako Wolverine. Zanechá na něm ale ošklivé jizvy a způsobí, že se mu to v hlavičce trochu poplete. Oblékne na sebe masku, kostým a začne si říkat Deadpool. Zajímavý je tím, že jako jedna z velmi mála komiksových postav si uvědomuje svou komiksovou podstatu a dokonce komunikuje s divákem (o dalších nevím, ale v komentářích jste dříve tvrdili, že takových postav více je, a já vám věřím). Stejný koncept nás čeká i v celovečerním snímku. Ten je režírovaný Timem Millerem, který zažije s Deadpoolom svůj režisérský debut, ale údajně je pro zpracování tohoto projektu jako stvořený, protože stejně jako Reynolds, i on tuto postavu miluje a chce jí dopřát zasloužené a poctivé filmové zpracování.

Každý, kdo strávil na place nějaký čas s Reynoldsem tvrdí, že je to dokonalý Deadpool a do role se vžil jako by to nedokázal nikdo jiný. Nedávno jsme vám přinesli i článek se samotnými herci, scénáristy či režisérem snímku, ve kterém jste se mohli dozvědět řadu zajímavých informací. Mezi nimi byly i různé detaily ohledně postav, scénáře, vtipných situací na place či první dohady o pokračování. Pokud se chcete začíst, klikejte sem. 

Deadpool prolévá v novém traileru krev, nadávky, sex a množství nevhodného humoru

Už od dubna víme, že stejně jako v komiksech, i na stříbrném plátně nás čeká množství krve, brutálnosti, oplzlostí, nevhodného humoru a všeho toho násilí, které známe z komiksů o tomto bláznivém, nicméně, víceméně, spravedlivém „hrdinovi“. Dočkáme se totiž ratingu R, a tedy mládeži nepřístupného celovečeráku. Kromě Reynoldse hrají i Morena Baccarin (Spy, The Flash), Ed Skrein (Hra o trůny, Northmen: A Viking Saga, nejnovější Kurýr), T.J. Miller (Cloverfield, Big Hero 6), Gina Carano (Furious 6) či Brianna Hildebrand. Deadpool přijde do našich kin až 12. února 2016. Pro více infa a obrázků klikejte sem.

Deadpool prolévá v novém traileru krev, nadávky, sex a množství nevhodného humoru

Domů
Sdílet
Diskuse