Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. ledna 2016 19:18
Čas čtení 0:00
Martin Z.

Klub Dole a jeho rezidenti otvárajú novoročnú sezónu

REFRESHER
Uložit Uložené

V programe na tento týždeň však nebudú chýbať ani obľúbené pravidelné párty Pôjdeš Dole, Fayah Abend a Za šporákom.

Utorok 5.1. bude pod blikajúcim LED stropom patriť špeciálnej párty Hybaj Dole, ktorá otvorí nový rok spojením kvalitnej klubovej hudby a priateľskej atmosféry. Užiť si môžeš rezidentov, ktorí rozjasnia klub ohňostrojom žánrov ako hip-hop, drum&bass, trap, grime, indie music, reggae, dancehall, electro či house. Klubové dobrodružstvo roku 2016 štartuje s nezameniteľným DJom Vecom, party killerom Dalybom, prvou dámou slovenskej indie scény Tanou Deformed, dvojicou Bad Mojo a Michael Priest, talentovaným producentom Inkwallom a s horúcimi jamajskými rytmami prídu DJi Haftomas a Simple Sample. Všetky ďalšie podrobnosti hľadaj tu.

Klub Dole a jeho rezidenti otvárajú novoročnú sezónu

Štvrtok 7.1. bude patriť pravidelnej žúrke Pôjdeš Dole. Trap, hip-hop, crunk music, to všetko prinesú párty jazdci Vajco & Eternal a Yun Crystal. Pre ďalšie informácie pozri sem

 

Klub Dole a jeho rezidenti otvárajú novoročnú sezónu

Párty Fayah Abend roztopí v piatok 8.1. aj najchladnejšieho snehuliaka. V novej sezóne nebudú chýbať chytľavé kúsky zo žánrov reggae, dancehall, jungle alebo moombahton. Do víkendu vás uvedie naša rezidentná trojica Simple Sample, Haftomas a Selecta Cifiman. Viac podrobností tu.

Klub Dole a jeho rezidenti otvárajú novoročnú sezónu

“Dozrel čas na poriadnu dávku techna, minimal techna, deep techna či deep house-u” odkazuje klub a tak v sobotu 9.1. pocítite na párty Za šporákom DJskú girl power naplno, pretože za mixpultom sa budú striedať samé talentované a šarmantné slečny. O svoje vycibrené sety sa podelia Sarah SatØrii (AT), Kevi Anavi a Naďa. Pozri sem a dozvieš sa všetky ďalšie informácie.

Klub Dole a jeho rezidenti otvárajú novoročnú sezónu

Domů
Sdílet
Diskuse