Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2016 17:12
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Vikingové se nepoučí, v traileru pro 4. sérii opět přilévají hektolitry krve nejen v Paříži

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový trailer pro 4. sérii oblíbených Vikingů dorazil a je v něm zejména mnoho akce a zabíjení.

Po dlouhých měsících se 4. série Vikingů znovu hlásí o slovo, a to novým trailerem. Ten je plný krve, brutálnosti a tvrdohlavosti Vikingů, kterým velká porážka v Paříži nestačila, i když to nakonec díky Ragnarovi slušně zachránili. Opět se vrátí do Francie a opět budou plenit a prolévat krev svých synů a otců. Nesmíme však zapomenout ani na Wessex. Pokud 3. série nebyla dostatečně akční a neukazovala až tak mnoho surových střetů jako první dvě, které už asi nepřekoná nic, série číslo čtyři by to měla vynahradit.

Co se týče děje, z videa lze vyčíst, že se vrátíme jak do Paříže, tak do Wessexu a dočkáme se více významných bitev. Velká část série by se tentokrát měla odehrávat i v Kattegatu, kde bude Floki trpět za své činy. Na jistou spirituální cestu se vydá Bjorn, no a Ragnar bude procházet náročným psychickým obdobím. Dopomohlo tomu kromě smrti Athelstana i to, že se přiblížil smrti jako nikdy předtím. Snad bude ale scénář stát za to. Nápad oživit show pomocí Ragnarovy transformace na věřícího katolíka se mi moc nelíbil a spíše způsobil, že se mi protagonista trochu oddálil, a tak jsem zvědav, kam ho povede jeho životní cesta nyní. Vrátí se všechny postavy (které přežily), určitě se ale dočkáme několika nových. Nyní se už vrhněte na poutavý trailer a těšme se na 18. únor, kdy se znovu dostaneme do kolotoče krve, sexu, intrig a neoblomnosti Vikingů. Každý čtvrtek po dobu 10 týdnů bude vypuštěna jedna epizoda, zbylých 6 částí 4. série poté dorazí pravděpodobně na podzim.

Domů
Sdílet
Diskuse