Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2016 18:53
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Spoře oděná Kylie Jenner opět provokuje na videu, které nás zavede i do její ložnice

REFRESHER
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Nový rok, ale žádná změna. Kylie Jenner pro někoho díkybohu, pro někoho bohužel, opět vystrkuje růžky a tentokrát jsme už viděli hodně.

Rok 2015 znamenal i 18. narozeniny Kylie Jenner, která od té doby pořádně pookřála a svoji postavu odhalila několikrát formou různých fotografií. Sestra starší Kendall se nestydí obléct do všelijakých outfitů, které často připomínají i něco, co bychom mohli nazvat sexuálním nádechem. V novém videu to ale ještě celkem trefila, jelikož má na sobě kousky, které se budou většině pánů líbit. V případě, že jsi už plánoval scrollovat níže, na chvíli počkej, protože si trochu poodhalíme, co vlastně uvidíš a o co jde. 18letá televizní celebrita na jejím Instagramu už déle toto video ohlašovala. Vzniklo ve spolupráci s fotografkou Sašou Samsonovou. V plné délce je jako šikovný reklamní tah dostupné jen na stránce a v aplikaci od Kylie, ale jeho části lze najít všemožně po internetu. Zavede nás do ložnice a i do postele americké krásky, která tak provokuje oděná ve spodním prádle, když zároveň ukazuje své výrazné křivky. Nyní se už klidně posuň níže.



Domů
Sdílet
Diskuse