Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2016 19:59
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Paulie Garand a Pil C doplňují skladbu Labyrint o atmosférický hororový videoklip

HUDBA
Uložit Uložené

Páni z Mystika Produkt odvedli už tradičně skvělou práci, tentokrát ve spolupráci s Comebackgangem a Ty Nikdy.

Zatím poslední albumový počin Paulieho Garanda nese titul Boomerang a je už nějaký čas venku, a tak měli fanouškové dost času na to, aby opakovaně vyslechli všechny skladby. Mezi ty nejoblíbenější patří nepochybně i Labyrint, kde se na spolupráci objevuje Pil C. Hned v den, kdy se věc objevila na YouTube, jsme při zveřejnění zmínili i slova „a my doufáme, že se dočkáme i videoklipu“, která se dnes oficiálně naplnila

O tvorbu atmosférického vizuálu se postarali kluci z Mystika Produkt. Musíme uznat, že odvedli opravdu skvělou práci a zároveň přinesli zlom v porovnání s ostatními videoklipy, které jsme zatím měli možnost k albu vidět. A jak popisuje Labyrint sám Paulie? „Chápejte labyrint jako noční pajzl, město, hotely, backstage, jakkoliv. Mystika Produkt se do textu ponořili a najednou vidíte Garanda na golfovém hřišti s Pil Cm, coby jeho nosičem holí. Střih. Noční město a hotelový pokoj. Nahota versus temno. Nebudeme víc psát, je to kolotoč podivností.“ Přesně tak, posuďte sami. No a v případě, že byste měli zájem koupit si originální nosič nebo merch, stačí klikat na tynikdy.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse