Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. ledna 2016 13:38
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Sex s Rihannou je úžasný a jedinečný. O tom, jaká je barbadoská princezna v posteli, zpívá na skladbě Sex With Me

HUDBA
Uložit Uložené

RiRi vydala v průběhu týdne album ANTI, které už je platinové, ale nyní se na internet dostala nový skladba. Na ní zpívá o intimních chvilkách.

Stalo se přesně to, na co jsme čekali. Rihanna v průběhu týdne jen tak zničehonic vydala album ANTI na Jay Zho Tidalu, přičemž sis ho v den releasu mohl díky Samsungu z dané stránky stáhnout úplně zdarma. Desku si takto obstaralo více než milion lidí, a jelikož se jednalo ve svém smyslu o koupi, projekt barbadoské krásky je už nyní platinový.

ANTI obsahuje v klasické edici 13 skladeb a v deluxe verzi 16. Tři skladby, které tvoří tento rozdíl, sis mohl doposud obstarat buďto skrz Tidal, nebo koupou na iTunes, ale alespoň jednu z nich si můžeš momentálně poslechnout i zdarma. Song Sex With Me je přesně o tom, o čem mluví jeho název Jedna z nejkrásnějších žen na světě, půvabná čokoládová princezna na něm zpívá o sexe s ní a důvodech, proč je právě tento zážitek tak skvělý a unikátní. Přijde i na to, jaký typ chlapů a jaké předpoklady vyhledává. Vždyť když budeš pozorně poslouchat, určitě to v této jinak podařené písni zachytíš.

"And it’s always wet, a bitch never ever had to use lip gloss on it"

Pro více informací ze světa urban music sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse