Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2016 12:22
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Pornhub chce být tvůj Valentýn, a proto dnes rozdává dvoudenní prémium účet. Nepromarni šanci

TECH
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Marketingové oddělení jedné z nejpopulárnějších web stránek přichází s dalším geniálním nápadem. Každému, kdo má zájem, poskytne během dne zamilovaných přístup k tunám špičkového porna v HD kvalitě.

A nejen to, prémiový účet neobsahuje ani reklamy a ten, kdo ho má, dostává přístup k exkluzivnímu obsahu, který za běžných okolností při návštěvě webu nevidí. Valentýnský speciál od Pornhubu nevyžaduje ani vkládání údajů z platební karty, stačí pouze zadat e-mailovou adresu, dokončit registraci a užívat si výjimečný den i bez přítelkyně. Svůj podíl si můžete nárokovat na podstránce www.pornhub.com/valentines, odkud vám pak přijde e-mail s URL odkazem, kde pokračuje poslední krok. Po přihlášení by měla navíc vyskočit notifikace s oznámením, že prémiové výhody skončí přesně za dva dny, včetně možnosti pokračovat v klasickém předplatném.

Pornhub chce být tvůj Valentýn, a proto dnes rozdává dvoudenní prémium účet. Nepromarni šanci
Domů
Sdílet
Diskuse