Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2016 20:31
Čas čtení 0:00
call_me_andy

Google se v nové reklamě vysmívá jednotvárnosti Applu a jeho iPhonů

TECH ANDROID IPHONE
Uložit Uložené

Všichni vědí, že každá klávesa na klavíru hraje stejně, jak to ale dopadne, když má klavír jenom jednu klávesu?

Firma Google před pár dny uvolnila do éteru televizní reklamu s názvem Monotune, která má za účel prezentovat operační systém Android, jenž společnost už několik let vyvíjí a poskytuje zdarma do všech možných mobilních zařízení. Na trhu s chytrými telefony, tablety a gadgety existuje jenom jediná značka, jenž nikdy nevyužila tento operační systém, a tou je Apple. A právě na jablečného giganta je reklama cílená.

V ní představuje piáno s 88 jedinečnými klávesami operační systém se zeleným robůtkem. Proti němu stojí na první pohled úplně stejný nástroj, jenže v tomto případě má každá klávesa stejný zvuk. Tím chce Google referovat na pověstné jediné spodní tlačítko u iPhone, a také na jednotný typ telefonů, které firma Apple prodává. Mobilních zařízení s Androidem je totiž mnohem více a s různými funkcemi, což právě představuje rozličných 88 kláves.

Domů
Sdílet
Diskuse